Αρχική » Προχωρά η ανακατασκευή παιδικών χαρών στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Προχωρά η ανακατασκευή παιδικών χαρών στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

0

Στη φάση της υλοποίησης έχει εισέλθει η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού για την ανακατασκευή παιδικών χαρών του Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η διαδικασία δρομολογήθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Σύμφωνα με τη σύμβαση η οποία υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι 399.986,80 ευρώ (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ). Τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως επισημάνθηκε και από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη σκοπός του έργου είναι «η δημιουργία σύγχρονων λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για τα παιδιά». «Η άθληση, η ευζωία και η εξασφάλιση προσβασιμότητας σε όλους τους πολίτες είναι βασική προτεραιότητά μας. Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου οι δήμοι της Αττικής να έχουν σύγχρονες παιδικές χαρές που θα μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τις εξωτερικές δραστηριότητες και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Ο εξοπλισμός, σύμφωνα και με τη σχετική προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη στις αρχές Νοεμβρίου, θα τοποθετηθεί σε υφιστάμενες Παιδικές Χαρές που βρίσκονται στις Οδούς Λαμπράκη και Παπαναστασίου και στην περιοχή Τραμ Ελληνικού. Μεταξύ άλλων προβλέπεται ανακατασκευή του συστήματος του δαπέδου με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, αντικατάσταση περίφραξης, τοποθέτηση κάδων, καθιστικών, κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *