Αρχική » Ποιον υποψήφιο Δήμαρχο στηρίζει η Μ. Πατούλη σε Πεύκη – Λυκόβρυση

Ποιον υποψήφιο Δήμαρχο στηρίζει η Μ. Πατούλη σε Πεύκη – Λυκόβρυση

0
patouli edimosgr 1

Η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη, υποψήφια Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυση, έλαβε την απόφαση στήριξης ενόψει του δεύτερου γύρου…

Η ίδια, μάλιστα, σε ανακοίνωση μιλάει για «κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία και θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου».

Εν τέλει, η υποψήφια Δήμαρχος, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί στο δεύτερο γύρο θα στηρίξει και θα υποστηρίξει τον Μάριο Ψυχάλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ» για να πάει ο «δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+»

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η παράταξη Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη  πρεσβεύουμε ότι ο Δήμος μας την επόμενη πενταετία πρέπει να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία και θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου.

Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία, συστρατευόμαστε στο κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριος Ψυχάλης, επικεφαλής της παράταξης «δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+».

Καλούμε τους συνδημότες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους, να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

«Ενωμένοι» σαν μια γροθιά προστατεύουμε το Δήμο μας και διασφαλίζουμε το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *