28 Σεπτεμβρίου, 2023

Πλήρως εμβολιασμένο το 80% των Ρομά στον καταυλισμό του Νομισματοκοπείου

0

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των Ρομά στη δράση εμβολιασμού που οργάνωσαν, Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και ο ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας –Παράρτημα Ρομά και τον Δήμο Χαλανδρίου.

Ο εμβολιασμός έγινε στο ισόγειο του Κέντρου Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά με κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ. Ήδη και το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα του ΙΚΑ Χαλανδρίου, άτομα του καταυλισμού εμβολιάζονταν κατόπιν ραντεβού -που κλείνονταν από το Παράρτημα Ρομά-, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει πλήρως εμβολιαστεί το 80% των Ρομά που διαβιούν στον καταυλισμό του Νομισματοκοπείου.

Ο εμβολιασμός έγινε παρουσία του γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργου Σταμάτη, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χαλανδρίου κ. Κώστα Ευθυμίου και στελεχών του Παραρτήματος.

Όπως αναφέρεται, η παρέμβαση θα συνεχιστεί, ώστε να εμβολιαστούν και τα άτομα που συμπληρώνουν το εξάμηνο της νόσησης ή χρειάζονται την τρίτη επαναληπτική δόση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *