Αρχική » Πλήρης επιβεβαίωση του Edimos: Η Μ. Πατούλη ζήτησε «ψήφο κατά συνείδηση»

Πλήρης επιβεβαίωση του Edimos: Η Μ. Πατούλη ζήτησε «ψήφο κατά συνείδηση»

0
marina patouli

Το Edimos προέβη σε μια ακόμα αποκάλυψη αναφορικά με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…

Χθες το πρωί είχε δημοσίευμα με τίτλο «Σύσκεψη στην παράταξη της Μαρ. Πατούλη ενόψει των επαναληπτικών εκλογών». Αποκάλυπτε, λοιπόν, ότι η υποψήφια Δήμαρχος, που έλαβε την Τρίτη θέση στις εκλογές του Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης, δεν θα στηρίξει επισήμως κανέναν υποψήφιο.

Και πριν από λίγη ώρα η Μαρίνα Πατούλη εξέδωσε ανακοίνωση, που επιβεβαιώνει το αποκλειστικό θέμα:

Θέσαμε υπόψη των πολιτών ένα ξεκάθαρο Σχέδιο με αναπτυξιακά έργα και παρεμβάσεις για ένα Δήμο Πρότυπο, Σύγχρονο, Δημοκρατικό, Ανθρώπινο. Είμαι υπερήφανη για τον έντιμο, ηθικό και διαφανή προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγα μαζί με τους 73 υποψηφίους του Συνδυασμού. Δεσμεύομαι να συνεχίσω από τη θέση που μας έταξαν οι συμπολίτες μας ασκώντας στο ακέραιο τα θεσμικά μας καθήκοντα προς όφελος της ποιότητας ζωής και του πολιτισμού της καθημερινότητας.

 

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τη κάλπη πορεύθηκα με οδηγό τις αξίες που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο χωρίς να σκεφτώ ούτε στιγμή να εκπέσω από αυτές τις αξίες για να αντιμετωπίσω τις πρωτοφανείς, αδίστακτες μεθοδεύσεις και υπόγειες διαδρομές, τακτικές που θέτουν σε αμφιβολία βασικές λειτουργίες της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης.

 

Είμαι ευγνώμων για την πολυπληθή ομάδα εθελοντριών και εθελοντών καθώς και για τους 73 υποψηφίους που πλαισίωσαν την παράταξή μας.

 

Έχω αποδείξει στη ζωή μου ότι είμαι υπέρμαχος των καθαρών απόψεων και θέσεων που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του ενιαίου Δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *