Αρχική » Παρουσιάστηκε ο Δ. Πτωχός, απουσίαζε ο Π. Νίκας – Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση

Παρουσιάστηκε ο Δ. Πτωχός, απουσίαζε ο Π. Νίκας – Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση

0
samaras mitsotakis ptoxos

Ο Δημήτρης Πτωχός ανέπτυξε τους 7 άξονες για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης με την παρουσία των Κ. Μητσοτάκη και Αντ. Σαμαρά…

Ο νέος υποψήφιος περιφερειάρχης προτίμησε ως τόπο της πρώτης παρουσίασης τον Δήμο Μεσσήνης για σημειολογικούς λόγους. Ο πατέρας του, Παύλος, διετέλεσε Δήμαρχος και ουσιαστικά ήταν αυτός που αναμόρφωσε τη συγκεκριμένη περιοχή, που κάποτε ονομάζονταν «βάλτος».

Ο Δημήτρης Πτωχός ανέπτυξε το σχέδιό του για την Περιφέρεια και έθεσε ως προτεραιότητες την βιώσιμη ανάπτυξη, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, τον ψηφιακό και οργανωτικό μετασχηματισμό της αυτοδιοίκησης, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την προστασία του φυσικού πλούτου, την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος και την κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη.

Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. «Ο Δημήτρης Πτωχός είναι γέννημα θρέμμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, έχει εξαιρετικές σπουδές, έχει μεγάλες επιτυχίες στο επάγγελμά του», ανέφερε και εξήγησε: «Προσωπικά εγώ τον γνώρισα και είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε τα δύσκολα 2,5 χρόνια, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, όταν δώσαμε μαζί μεγάλους αγώνες για να βάλουμε τη χώρα στις σωστές ράγες. Εκτίμησα από τότε όχι απλά την εργατικότητά του αλλά κυρίως την καθαρή του σκέψη αλλά και τον οραματικό τρόπο με τον οποίο έβλεπε τα πράγματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *