Αρχική » Παραδόθηκε η αναμορφωμένη πλατεία του Λόφου Αξιωματικών

Παραδόθηκε η αναμορφωμένη πλατεία του Λόφου Αξιωματικών

0

Στη διάθεση για χρήση των πολιτών αποδόθηκε στις 5 Ιουλίου 2021 η πλατεία του Λόφου Αξιωματικών που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης του Περιστερίου, επί των οδών Θηβών και Τζων Κένεντι, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης, διαμόρφωσης και φύτευσης νέων μεγάλων δέντρων.

“Προηγούμενοι, μεταγενέστεροι, σημερινοί και επόμενοι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανεξαιρέτως, κρίκοι και σταθμοί  μιας ενιαίας αλυσίδας και διαδρομής”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσία του πρώην Δημάρχου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου και των συνεργατών του, προσθέτοντας ότι: “Οδηγώντας ενωμένο, άρτιο και πρωτοπόρο το Περιστέρι, όπως και τις διαδοχικές γενιές των πολιτών του, προς τους απαιτητικούς προορισμούς του αύριο, με ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και υπεροχή”.

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημητρακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Παχατουρίδη και στους Αντιδημάρχους Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και Κώστα Ποθητό για την ανάπλαση της πλατείας, καθώς και για την επανατοποθέτηση σε κεντρικό σημείο του ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτι που επιθυμούσε και εκείνος εδώ και πολλά χρόνια.

Η νέα πλατεία πλατεία κατασκευάστηκε μόλις σε εξήντα (60) μέρες εντατικών εργασιών από τα Τμήματα Αυτεπιστασίας, Ηλεκτρολογικού και Πρασίνου του Δήμου Περιστερίου, με ελάχιστο κόστος και δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα πραγματικά αξιοθαύμαστο.

Στη λιτή τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν νυν και πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *