21 Σεπτεμβρίου, 2023

Παρέμβαση Θ. Αμπατζόγλου στο Επιστημονικό Συνέδριο στην Κόρινθο

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου με σταθερά βήματα οδεύει στο ψηφιακό μετασχηματισμό του»

Για το σχέδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού & υλοποίησης καινοτόμων εφαρμογών του Δήμου Αμαρουσίου μίλησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια εισήγησής του σε ειδικό θεματικό εργαστήριο του Επιστημονικού Συνεδρίου για Αιρετούς, Τεχνοκράτες & Στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ που έλαβε χώρα στην Κόρινθο στις 2-4 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε αναλυτικά στις ήδη υλοποιημένες ενέργειες και τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής, όσο αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών που στοχεύουν από τη μία στη βελτίωση του έργου των υπηρεσιών του Δήμου και παράλληλα διευκολύνουν τη ζωή και εξυπηρέτηση των πολιτών στο Μαρούσι. Ενδεικτικά σημείωσε: «Η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, η αναβάθμιση της Γραμμής Δημότη, τηλεματικές υπηρεσίες στη Δημοτική Συγκοινωνία, καινοτόμα applications για την πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου, ο σχεδιασμός για νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, κ.α, εντάσσονται στο πλαίσιο ριζικής ανανέωσης των ψηφιακών μας υποδομών και παροχών. Μόνος στόχος να γίνει ο Δήμος περισσότερο αποτελεσματικός, σύγχρονος και φιλικός για τον πολίτη».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τέλος και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόνισε τη σημασία αξιοποίησης των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων προκειμένου οι Δήμοι να περάσουν στη νέα ψηφιακή εποχή έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέα μοντέλα διακυβέρνησης και ολοκληρωμένης αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *