Αρχική » Ο Χ. Τομπούλογλου «σφήνα» σε Βούρο, Γεωργαμλή

Ο Χ. Τομπούλογλου «σφήνα» σε Βούρο, Γεωργαμλή

0

Ο Χάρης Τομπούλογλου, υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, κατέθεσε πρόταση ονοματοδοσίας του πεζόδρομου του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας σε «Μίμης Παπαϊωάννου»…

tompouloglou edimosgr 1

Ο Χάρης Τομπούλογλου

Το δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας οφείλει να τιμήσει τον «Μίμη Παπαϊωάννου» καθώς αποτελεί προσωπικότητα-σύμβολο, προσωποποίηση αθλητικού ήθους, πολύτιμο κομμάτι της ιστορίας τόσο της ομάδας της ΑΕΚ όσο και της πόλης μας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες…

Ό,τι δεν πρότειναν οι Γ. Βούρος και Λ. Γεωργαμλής το έπραξε ο Χάρης Τομπούλογλου. Την πρόταση συνυπογράφουν και δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης και συγκεκριμένα οι Αθανασόπουλος, Γούλας, Λαζαρίδης, Ουσταμπασίδης, Παπαλουκά, Τομπούλογλου. Αναλυτικά:

Με την παρούσα επιστολή, δυνάμει του ν. 4954/2022 (Α’ 136) και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 41 αυτού, ως επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας» ζητώ να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης η πρόταση που καταθέτω και συνυπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανασόπουλος Τάκης, Γούλας Αλέκος, Λαζαρίδης Πέτρος, Ουσταμπασίδης Γιάννης, Παπαλουκά Ευτυχία, Κώστας Τομπούλογλου:

Προκειμένου να τιμήσει η πόλη μας και το δημοτικό μας συμβούλιο τον «Μίμη Παπαϊωάννου», προτείνεται να δοθεί το όνομά του σε ένα από τα πιο κεντρικά και συμβολικά σημεία, στον πεζόδρομο του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, από την συμβολή με την οδό Ατταλείας (Π.Π.Ι.Ε.Δ – Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου) ως και την είσοδο που οδηγεί στην λίμνη και τον πρώην Κένταυρο.

Σε αυτά τα δύο σημεία προτείνεται να τοποθετηθούν τιμητικές επιγραφές και στην κεντρική είσοδο του Άλσους να τοποθετηθεί προτομή του μεγάλου ηγέτη της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, ενός θρύλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έφυγε από τη ζωή στις 15/03/2023, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και στη συλλογική μας μνήμη.

Το δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας οφείλει να τιμήσει τον «Μίμη Παπαϊωάννου» καθώς αποτελεί προσωπικότητα-σύμβολο, προσωποποίηση αθλητικού ήθους, πολύτιμο κομμάτι της ιστορίας τόσο της ομάδας της ΑΕΚ όσο και της πόλης μας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *