Αρχική » Ο Χρ. Αηδόνης «έσπασε» την παράδοση στον Γέρακα

Ο Χρ. Αηδόνης «έσπασε» την παράδοση στον Γέρακα

0
aidonis pallini

Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε ο Χρήστος Αηδόνης του Θανάση Ζούτσου στον Δήμο Παλλήνης…

Δέκα επτά χρόνια (από το 2006) ηγείται αρχικά της κοινότητας του Γέρακα και εν συνεχεία του Δήμου Παλλήνης ο Θανάσης Ζούτσος. Αποτέλεσε τη συνέχεια του προηγούμενου Δημάρχου, Γιάννη Παπαδογεωργάκη (1983-2006), ο οποίος του έδωσε το «δαχτυλίδι».

Η νίκη του Χρήστου Αηδόνη, λοιπόν, αποκτάει μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι εμφανίστηκε ελάχιστους μήνες πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών κερδίζοντας την εκτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παλλήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη» Χρήστος Αηδόνης ανέφερε ότι «είναι μία ιστορική ημέρα για τον Δήμο Παλλήνης. Οι συμπολίτες μας στην Ανθούσα, τον Γέρακα, την Κάντζα και την Παλλήνη αποφάσισαν να αλλάξουν Σελίδα και να δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία και ισχυρή εντολή στην εφαρμογή του Προγράμματός μας, για την επόμενη πενταετία. Αυτό είναι για εμάς ένα συμβόλαιο τιμής.

Αποτελεί προσωπική υπόσχεση και δέσμευση, πως αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου του 2024, θα εργαστούμε σκληρά, με αγάπη και ειλικρίνεια, για να βγάλουμε στο ξέφωτο τον Δήμο μας και να κερδίσουμε όλες τις χαμένες ευκαιρίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *