Αρχική » Ο Π. Μανούρης στηρίζεται από τον τ. Δήμαρχο Η. Γκότση

Ο Π. Μανούρης στηρίζεται από τον τ. Δήμαρχο Η. Γκότση

0
manouris edimosgr

Ο Παναγιώτης Μανούρης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Ο Παναγιώτης Μανούρης, υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσιάζει δυναμική στο Δήμο Νέας Ιωνίας…

Τον στηρίζει ο πρώην Δήμαρχος, Ηρακλής Γκότσης, ενόψει του δεύτερου γύρου, στον Δήμο Νέας Ιωνίας. Είναι ξεκάθαρο ότι ανακοίνωση ενδυναμώνει τη δυναμική της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», η οποία συγκέντρωσε 38.04% την πρώτη Κυριακή.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Γκότση

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως πιστεύω πως η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» θα συνεχίσει να παίζει σοβαρό ρόλο τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο – έστω και με μειωμένη παρουσία – όσο και μέσα στην κοινωνία. Ο Χρήστος Κανλής έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Όσον αφορά τον 2ο γύρο. Νομίζω πως η ανακοίνωση της παράταξης είναι καθαρή και μας εκφράζει όλους. Περιλαμβάνει τις εκτιμήσεις και τις προτεραιότητες μας. Πιστεύουμε ότι τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμος έκανε πάρα πολλά βήματα πίσω σε όλους τους τομείς, έργα – διαφάνεια – δημοκρατία – συνεργασία, κάνοντας κακό στην πόλη μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει πριν να είναι πολύ αργά.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να συνεχιστεί αυτή η καταστροφική πορεία της κας Θωμαΐδου για τον Δήμο μας, έχω αποφασίσει – διατηρώντας τις θέσεις και το πρόγραμμα μας – να στηρίξω τον Παναγιώτη Μανούρη, ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις διατηρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *