Αρχική » Ο πόλεμος Ρούσσου – Ρώμα και τα εξώδικα

Ο πόλεμος Ρούσσου – Ρώμα και τα εξώδικα

0

Ψυχροπολεμική η ατμόσφαιρα Ρούσσου – Ρώμα στο δήμο Χαλανδρίου…

roussos romas edimosgr 1

Ψυχροπολεμική η ατμόσφαιρα Ρούσσου – Ρώμα στο δήμο Χαλανδρίου…

Η πλευρά του Σίμου Ρούσσου πήρε θέση, αναφέροντας ότι «στα εξώδικα του κ. Ρώμα απαντά υπερασπιζόμενη την ελευθερία του λόγου και τον πολιτικό πολιτισμό»…

Αναστάτωση επικρατεί στο δήμο Χαλανδρίου εξαιτίας της δυσάρεστης ατμόσφαιρας που επικρατεί μεταξύ του νυν δημάρχου, Σίμου Ρούσσου και του υποψήφιου, Χάρη Ρώμα. Ο δεύτερος απέστειλε εξώδικα στον δήμαρχο για χαρακτηρισμούς εναντίον του.

Η πλευρά του Σίμου Ρούσσου πήρε θέση, αναφέροντας ότι «στα εξώδικα του κ. Ρώμα απαντά υπερασπιζόμενη την ελευθερία του λόγου και τον πολιτικό πολιτισμό».

Αναλυτικά:

«Ο κ. Χάρης Ρώμας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Χαλανδρίου πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και, τον Οκτώβριο του 2022, ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του.

Μετά από τόσους μήνες, ΔΕΝ νομιμοποιείται πλέον, να διατηρεί τη θέση του αντιπεριφερειάρχη και συγχρόνως να κάνει προεκλογική εκστρατεία στο Χαλάνδρι με τις δράσεις της Περιφέρειας, οι οποίες γίνονται «κατόπιν εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού», όπως σημειώνει ο ίδιος, ανερυθρίαστα, στις σχετικές προσκλήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *