Αρχική » Ο Πειραιάς παραμένει νικητής με ηγέτη τον Γ. Μώραλη

Ο Πειραιάς παραμένει νικητής με ηγέτη τον Γ. Μώραλη

0
moralis edimosgr 1

Ο Γιάννης Μώραλης

Τα μέλη του ψηφοδελτίου του Γιάννη Μώραλη παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας…

Με το σύνθημα για τη Νίκη του «Πειραιά Νικητή» ξεκινάει η διαδρομή προς την αυτοδυναμία και την τελική επικράτηση στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μίνι χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο νυν Δήμαρχος παρουσίασε τους 88 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους συνολικά 112 υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες. «Στέλνουμε το μήνυμα ότι και την επόμενη πενταετία ο Πειραιάς θα είναι Νικητής!», ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μια δυνατή ομάδα το 2014, να κάνουμε ένα όνειρό μας πραγματικότητα. Να ξαναγεννηθεί ο Πειραιάς». «Εννέα χρόνια πριν, ξεκινήσαμε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με μια ομάδα ανθρώπων με πραγματική αγάπη για τον Πειραιά, να κάνουμε ένα όνειρό μας πραγματικότητα. Να ξαναγεννηθεί ο Πειραιάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *