Αρχική » Ο Παχατουρίδης υποδέχθηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο Παχατουρίδης υποδέχθηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς

0

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου. οι οποίοι απέσπασαν το 1ο βραβείο για την ταινία «Από μια βροχή… σε μια ιστορία» στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου».
Ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αναστάσιο Θεοδωράκο, υποδέχτηκαν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς στις 26 Οκτωβρίου 2021, στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου.

Το 7ο Γυμνάσιο της πόλης, κατέκτησε για τρίτη φορά τον εν λόγω διαγωνισμό


Ο Δήμαρχος Περιστερίου τόνισε το γεγονός ότι το 7ο Γυμνάσιο της πόλης, κατέκτησε για τρίτη φορά τον εν λόγω διαγωνισμό, αυτή τη φορά, αποτυπώνοντας την ιστορία μιας οικογένειας που συναντά τη σπαρακτική ιστορία μιας συνοικίας, κι αυτή με τη σειρά της την ιστορία μιας πόλης, της 5ης Νοεμβρίου 1961.

Την ομάδα των εκπαιδευτικών αποτελούν οι εκπαιδευτικοί: Διευθύντρια Παπαμάρκου Μελπομένη, καθηγήτριες Μακρή Ιωάννα και Κακαδιάρη Άννα και των μαθητών: ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΓΑΛΑΝΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΑΛΟΔΙΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΑΞΙΩΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΕΛΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΕΛΕΓΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΒΑΡΓΙΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΛΛΙΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Στους μαθητές και εκπαιδευτικούς δόθηκαν αναμνηστικά της Ολυμπιακής πόλης του Περιστερίου και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *