Αρχική » Ο Μώραλης βραβεύθηκε από τον ΣΕΓΑΣ

Ο Μώραλης βραβεύθηκε από τον ΣΕΓΑΣ

0

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού-ΣΕΓΑΣ…

moralis edimosgr

moralis edimosgr

Οι αγώνες που δίνετε εμπνέουν τα νέα παιδιά και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ακολουθούν τον δρόμο του αθλητισμού...

Τιμήθηκαν αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2022, αλλά και εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Ο δήμαρχος Πειραιά ανέφερε:

«Σας καλωσορίζω στο εμβληματικό Δημοτικό μας Θέατρο, το στολίδι του Δήμου Πειραιά. Είναι τιμητικό για την πόλη του Πειραιά, για τον δήμο του Πειραιά, για το Δημοτικό μας Θέατρο να βρίσκεστε όλοι εσείς σήμερα εδώ,  οι οποίοι αγωνίζεστε, τιμάτε την πατρίδα μας με τις επιδόσεις σας και προσφέρετε χαμόγελα και χαρά.

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που σας φιλοξενούμε σήμερα και γι αυτό ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο.

Οι αγώνες που δίνετε εμπνέουν τα νέα παιδιά και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ακολουθούν τον δρόμο του αθλητισμού. Να απομακρύνονται από τους υπολογιστές, τα κινητά, από δραστηριότητες που δεν τους βοηθούν και να στρέφονται στα γήπεδα. Ανεξάρτητα αν θα κάνουμε πρωταθλητισμό, σημασία έχει να αθλούμαστε και αν κάποιος καταφέρει να γίνει πρωταθλητής είναι ακόμη καλύτερο. Ως  Δήμος Πειραιά θα είμαστε στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, σε οποιαδήποτε  δραστηριότητα μπορούμε να είμαστε αρωγοί.

Να ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ, την πρόεδρο κa Σακοράφα  και τον κ. Κεντέρη για τη βράβευση, η οποία είναι πολύ τιμητική στο πρόσωπό μου. Καθώς όμως δεν έχω προσωπικά ασχοληθεί με τον κλασικό αθλητισμό και προσπαθώντας να βρω γιατί βραβεύομαι, σκέφτηκα τρεις λόγους.

Ότι κάνουμε  κι εμείς καθημερινά  «αγώνα δρόμου» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολλές φορές ταχύτητας, αλλά και μαραθώνιου, προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε έργα στην πόλη και να βελτιώσουμε την ζωή των κατοίκων.

Ότι  μαζί  με τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ.  Ιωσήφ Βουράκη προσπαθούμε και σύντομα θα έχουμε καλά νέα για την πόλη του Πειραιά.  Αφενός έχουμε ανακατασκευάσει πλήρως το Θεμιστόκλειο Στάδιο και αφετέρου ως Δημοτική Αρχή κάνουμε πλέον, πολύ ουσιαστικές κινήσεις, ώστε πολύ σύντομα ο Πειραιάς να έχει δικό του στίβο –  που λείπει τόσα χρόνια και από τον Δήμο Πειραιά και από τη γύρω περιοχή – στην περιοχή της ΧΡΩΠΕΙ, στο Νέο Φάληρο.

Πολλά μπράβο σε όλους. Θα ήθελα να ευχηθώ στις αθλήτριες, στους αθλητές και στους προπονητές να έχουν υγεία και  μια καλή και επιτυχημένη χρονιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *