Αρχική » Ο Ι. Ορφανίδης είναι η αξιόπιστη λύση στα δυτικά προάστια

Ο Ι. Ορφανίδης είναι η αξιόπιστη λύση στα δυτικά προάστια

0

Μεγάλη είναι η αποδοχή που τυγχάνει από τους δημότες δυτικής Αθήνας ο υποψήφιος βουλευτής, Ιωάννης Ορφανίδης.

orfanidis 1

Ο υποψήφιος βουλευτής, Ιωάννης Ορφανίδης

Ο υποψήφιος βουλευτής είναι ένας νέος άνθρωπος που διακατέχεται από ήθος και εντιμότητα, υπηρετώντας ταυτόχρονα τις πατριωτικές αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση από πλευράς Ελληνικής Λύσης και προσωπικά του Κυριακού Βελόπουλου, ο οποίος τον επέλεξε και τον τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Στα δυτικά προάστια, όπου μεγάλωσε και διαμένει έως και σήμερα.

Ο Ιωάννης Ορφανίδης διαθέτει άριστη γνώση των θεμάτων της  Περιφέρειας καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, αφού καθημερινά συνομιλεί μαζί τους.

Με βασικό γνώμονα τον καθαρό πολιτικό του παρελθόν έχει την  μεγάλη αποδοχή, όπως διαπιστώνουμε  και στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται ανά περιοχή. Παράλληλα, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι έκδηλη λόγω της δεδομένης αλλά και διαρκούς προσφοράς του σε δομές και συνανθρώπους μας.

Αναμφισβήτητα, η υποψηφιότητα  του Ιωάννη Ορφανίδη δίδει νέα  εκλογική δυναμική στην Ελληνική Λύση στον δυτικό τομέα , καθώς πέρα από αποτελεσματικός, είναι ένας νέος άνθρωπος που διακατέχεται από ήθος και εντιμότητα, υπηρετώντας ταυτόχρονα τις πατριωτικές αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού, κάτι που αυτή τη στιγμή χρειάζεται όσο ποτέ το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *