10 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Δ. Λουκάς ένωσε τις δυνάμεις και έστειλε μήνυμα από την Κερατέα

0
loukas lavreotiki

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, έστειλε από την Κερατέα το μήνυμα της ομοψυχίας και της σύμπνοιας…

Χαρακτηριστική, άλλωστε, ήταν η αναφορά του Δημάρχου κατά τη διάρκεια έναρξης της ομιλίας του. «Αποφασίσαμε να πολλαπλασιάσουμε με γενναιότητα τις δυνάμεις μας, ώστε  με σθένος και συνέπεια να σηκώσουμε τα μανίκια και από κοινού να δουλέψουμε παραγωγικά και ώριμα για το Δήμο μας», ανέφερε και εξήγησε:

Η στάση αυτή, που τη χαρακτηρίζω πολιτικά ώριμη, κοινωνικά συλλογική, και αυτοδιοικητικά αναγκαία αντανακλά την πεμπτουσία της αυτοδιοίκησης. Καταφέραμε να παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν και προτάξαμε την ισχύ εν τη ενώσει στη βάση της κοινωνίας μας, προτάξαμε το σεβασμό στην άλλη άποψη, κυρίως προτάξαμε τη σύνθεση της εμπειρίας αλλά και των οραμάτων μας. Συγκροτήσαμε ένα υπόδειγμα που έρχεται από το μέλλον και εγγυάται  την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα, την εξωστρέφεια, την ενδυνάμωση του Δήμου, τη μέγιστη συμμετοχή των πολιτών.

Ο Δημήτρης Λουκάς στάθηκε στο γιγάντιο εκτελεσμένο έργο που υλοποιήθηκε στο Δήμο ύψους 90 εκ. ευρώ, με άξονες τα έργα υποδομής και καθημερινότητας, τη συγκρότηση μιας ισχυρής ταυτότητας του Δήμου Λαυρεωτικής, την οικονομική βιωσιμότητα και ευρωστία του Δήμου, την αναπτυξιακή του προοπτική, την ασφάλεια των πολιτών , την  προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική πολιτική

Επίσης, στο ισχυρό ψηφοδέλτιο με 127 υποψήφιους και υποψήφιες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό, αποτελούμενο από άντρες και γυναίκες βγαλμένους μέσα από την καρδιά των τοπικών κοινωνιών, ενεργούς και δραστήριους πολίτες, που διαθέτουν τη γνώση, την επάρκεια, την κατάρτιση, την εμπειρία και κυρίως την ισχυρή πολιτική βούληση να εργαστούν με συνέπεια και αφοσίωση για την επόμενη ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *