Αρχική » Ο δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1o Olympic Yacht Swow

Ο δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1o Olympic Yacht Swow

0

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Olympic Yacht Show, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην Olympic Marine, στο Σούνιο. Το παρών θα δώσει το σύνολο της premium αγοράς του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού, κάτι που σημαίνει ότι θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής από την απόλυτη στήριξη που παρέχει στο event η δημοτική αρχή του Λαυρίου. Μέσα από το Olympic Yacht Show, θα ανοίξουν νέοι δρόμοι για την ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, η οποία θα προβληθεί στο διεθνές στερέωμα . 

“Η πόλη μας, το Λαύριο, θα φιλοξενήσει το 1ο Olympic Yacht Show, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα επανεκκίνησης για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Olympic Marine, μία από τις πιο οργανωμένες και κομβικές μαρίνες της Αττικής, ενισχύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Λαυρεωτικής. Η μαρίνα για εμάς αποτελεί ένα μέγιστο συγκριτικό πλεονέκτημα που θα πρέπει να προβληθεί ως υπεραξία για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και να αξιοποιηθεί ως στοιχείο ζωής, προόδου και τοπικής ανάπτυξης.

Το γεγονός ότι στην εκδήλωση θα υπάρχει δυναμική παρουσία των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και διεθνές ενδιαφέρον, κατατάσσει το Δήμο μας σε αυτούς τους Ευρωπαϊκούς Δήμους που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες, την κατάλληλη γεωμορφολογία και τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των μορφών του θαλασσίου τουρισμού. Ο δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1o Olympic Yacht Swow με πνεύμα άρτιας φιλοξενίας κι συνεργασίας”, δήλωσε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *