Αρχική » Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διεξάγει έρευνα για την τοπική αγορά – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διεξάγει έρευνα για την τοπική αγορά – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

0

Μια ακόμα κίνηση στην κατεύθυνση της τόνωσης και της ανάπτυξης της τοπικής του αγοράς κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας διεξάγουν έρευνα με τη μορφή ερωτηματολογίων προκειμένου να αποτυπωθούν τα ποιοτικά και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά της αγοράς της πόλης, στοιχεία που θα γίνουν εργαλείο στα χέρια του Δήμου, κυρίως όμως των επαγγελματιών για τις επόμενες κινήσεις τους στο κομμάτι της βελτίωσης της εμπορικότητας στο Ηράκλειο.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, απαντώντας online σε ένα από τα δύο ερωτηματολόγια αντίστοιχα με την ιδιότητά τους: ένα για τους πολίτες – καταναλωτές και ένα για τους εμπόρους – επαγγελματίες.

Οι μεν πολίτες καλούνται να απαντήσουν σχετικά με τις καταναλωτικές τους συνήθειες εντός και εκτός πόλης, ενώ οι επαγγελματίες θα καταθέσουν τις απόψεις τους για την τοπική αγορά. Η έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά και όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Όσοι πιο πολλοί απαντήσουν και από τις δύο κατηγορίες, τόσο πιο ασφαλή και χρήσιμα θα είναι τα συμπεράσματα.

Για την συμμετοχή στην έρευνα:

Οι πολίτες ακολουθούν τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/HRAKLEIOY

Οι επαγγελματίες, αντίστοιχα, τον σύνδεσμο https://www.research.net/r/Heraklion1

«Αφιερώνοντας λίγα μόλις λεπτά από τον χρόνο μας, από όποια συσκευή μας βολεύει, απαντάμε στο ερωτηματολόγιο της έρευνας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι να πάρουμε σε χέρια μας στοιχεία που θα βοηθήσουν και τον Δήμο και τους εμπόρους να βελτιώσουμε την καταναλωτική κίνηση στην πόλη μας, να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά. Σας καλώ, λοιπόν, όλους να συμμετέχετε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *