Αρχική » Ο Γ. Πατούλης στην αμερικανική πρεσβεία

Ο Γ. Πατούλης στην αμερικανική πρεσβεία

0

Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε στα εγκαίνια της βόρειας πτέρυγας της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

presveia amerikis 1

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ και τόνισε ότι «συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια»

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ και τόνισε ότι «συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια»…

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Α. Μπλίνγκεν, του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Τσούνη, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, αξιωματούχων και εκπροσώπων φορέων κ.α.

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ και τόνισε ότι «συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια». Και κατέληξε:

«Η ολοκλήρωση της νέας Πτέρυγας της Πρεσβείας αποτελεί γεγονός. Εύχομαι καλορίζικοι οι νέοι χώροι. Η εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουμε με τον αμερικανικό λαό είναι διαχρονική.

Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του Πρέσβη κ. Τσούνη με τη χώρα μας λόγω της Ελληνικής καταγωγής του, ενισχύουν και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των δύο χωρών.

Ως Περιφερειάρχης Αττικής είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς το θετικό αυτό κλίμα συμβάλει τόσο στην ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Αττικής μας, όσο και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας με την Ελληνική Ομογένεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *