Αρχική » Ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε για δράσεις εξωστρέφειας στον οίνο

Ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε για δράσεις εξωστρέφειας στον οίνο

0
patoulis oinos 1

Ο Γιώργος Πατούλης

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι «με τη στενή συνεργασία των παραγωγών οίνου και στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας ενισχύουμε τη φήμη του Αττικού Αμπελώνα»…

Οι δυνατότητες διεύρυνσης συνεργασίας της Περιφέρειας με τους παραγωγούς οίνου στην Αττική τέθηκε στη συνάντηση που διεξήχθη. Στόχος αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, αλλά και η ενίσχυση του «Brand name Attica».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ενδεχόμενο αγροτοδιατροφικής σύμπραξης και συνεργασίας της Περιφέρειας με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που αφορούν την ανάδειξη και προώθηση των εξαγωγών του Αττικού Αμπελώνα.

«Επενδύουμε στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη των εκλεκτών κρασιών της Αττικής μας προκειμένου να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικα και εξήγησε:

«Μέσα από την κινητοποίηση ευρωπαϊκών πόρων επιχειρούμε να προωθήσουμε σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού με στόχο να απλώσουμε την φήμη των κρασιών της Αττικής και να κερδίσουμε σε αναγνώριση και σε πωλήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *