Αρχική » Ο Α. Πανόπουλος δίπλα στους κοινωνικούς φορείς του Χαϊδαρίου

Ο Α. Πανόπουλος δίπλα στους κοινωνικούς φορείς του Χαϊδαρίου

0

Ο Άρης Πανόπουλος παρευρέθηκε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών φορέων του Χαϊδαρίου…

panopoulos edimosgr 1

Ο Άρης Πανόπουλος

Η παρουσία τους και οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν τη δυναμική ταυτότητα του Χαϊδαρίου. Η προαγωγή του έργου τους και η υλική ενίσχυσή τους πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες κάθε σύγχρονης και Δημοκρατικής Δημοτικής Αρχής

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απεύθυναν, παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου «Δαφναίος Απόλλων». Ο κ. Πανόπουλος αφιέρωσε το κομμάτι στα παιδάκια που γέμισαν με χαμόγελα την εκδήλωση, τα οποία σύμφωνα με τη δήλωσή του είναι «το μέλλον της πόλης».

panopoulos xaidari edimosgr 1
Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου. Αποτελούν τους δυναμικούς φορείς του Πολιτισμού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά και στο Νηπιαγωγείο της περιοχής, που όπως τόνισε δεν πήρε κανείς την πρωτοβουλία να το ολοκληρώσει, παρά τις κινήσεις που είχαν γίνει όταν ήταν στη διοίκηση. Ακόμη ο κ. Πανόπουλος παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Μακεδόνων.

panopoulos xaid edimosgr 2
Ο κ. Πανόπουλος αφιέρωσε το κομμάτι στα παιδάκια που γέμισαν με χαμόγελα την εκδήλωση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου μαζί με συνεργάτες του έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Ακαδημίας ξιφασκίας «Α.ΞΙ.Α»

Σε σύντομη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας εξήρε το έργο των ανθρώπων της, που όπως είπε δίνουν προτεραιότητα στις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

«Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου. Αποτελούν τους δυναμικούς φορείς του Πολιτισμού , του αθλητισμού και ευρύτερα του κοινωνικού γίγνεσθαι της πόλης μας. Η παρουσία τους και οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν τη δυναμική ταυτότητα του Χαϊδαρίου. Η προαγωγή του έργου τους και η υλική ενίσχυσή τους πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες κάθε σύγχρονης και Δημοκρατικής Δημοτικής Αρχής» , σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Άρης Πανόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *