Αρχική » Ο Αβραμόπουλος στην Ηλεία, ο Μποροβήλος στην Αρκαδία

Ο Αβραμόπουλος στην Ηλεία, ο Μποροβήλος στην Αρκαδία

0

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος οδεύει προς το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ηλείας και ο πρώην διαιτητής Γιώργος Μποροβήλος της Αρκαδίας…

avramopoulos edimosgr 1

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος οδεύει προς το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ηλείας

«Ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα είμαι στην Α’ Αθηνών που είναι ο παραδοσιακός χώρος που με ξέρει ο κόσμος ή στην Ηλεία»

Μεταξύ Ηλείας και Α’ Αθηνών βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς αναμένει το «πράσινο φως» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν και όλη τη ζωή του ασχολούταν με την Αθήνα ενώ το Ελληνικό Αρκαδίας έγινε γνωστό ως ιδιαίτερη πατρίδα του, εν τούτοις, ο πρώην βουλευτής αναμένεται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας.  

«Ο πατέρας μου είναι από την Ηλεία και έχουμε περιουσιακά στοιχεία και εκεί, αλλά και το Ελληνικό Αρκαδίας είναι το χωριό της μητέρας μου και έχουμε το παραδοσιακό σπίτι εκεί», ανέφερε και κατέληξε: «Ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα είμαι στην Α’ Αθηνών που είναι ο παραδοσιακός χώρος που με ξέρει ο κόσμος ή στην Ηλεία».

Ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Μποροβήλος, από την άλλη, σκέφτεται να κατέλθει στις εθνικές εκλογές με τη …γαλάζια φανέλα στην Αρκαδία. Έπειτα από μια μακρά πορεία στα γήπεδα, φαίνεται ότι αποφάσισε να μετακομίσει στο τερέν της πολιτικής. Δίπλα στους Κώστα Βλάση και Απόστολο Σπυρόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *