Αρχική » Οι 6 αποφάσεις για την επιχειρηματικότητα της Κ. Μαϊχόσογλου

Οι 6 αποφάσεις για την επιχειρηματικότητα της Κ. Μαϊχόσογλου

0
maixosoglou dionysos

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, γνωστοποίησε έξι αποφάσεις που αφορούν την τοπική επιχειρηματικότητα…

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη:

 

  1. Βελτίωση των υποδομών (πεζοδρόμια, δρόμοι κ.α.)

 

  1. Δυνατότητα χωροθέτησης νέων σημείων στάθμευσης.

 

  1. Ασφαλής πρόσβαση των ατόμων με κινητική αναπηρία και των εμποδιζόμενων ατόμων τους στις αγορές μας.

 

  1. Εντονη ψηφιακή παρουσία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας αλλά και των μέσων κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Διονύσου καθώς και των WEBTVκαι Podcast.

 

  1. Περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών του Δήμου Διονύσου σε θέματα της τοπικής επιχειρηματικότητας.

 

  1. Hεκτύπωση επίσημου οδηγού επιχειρήσεων και αξιοθέατων (σε online μέσω dionysos.gr και σε εκτυπώσιμη μορφή).

 

Με αφορμή εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου, η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τόνισε ότι «αναμφισβήτητα, η τοπική επιχειρηματικότητα αποτελεί την «καρδιά» της κοινωνίας μας, καθ’ ότι προσφέρει θέσεις εργασίας στους πολίτες του Δήμου μας, ενισχύει την τοπική οικονομία και προσδίδει ζωντάνια στις γειτονιές. Δηλώνω πως ως νέα Δημοτική αρχή θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο Δήμο μας.

Με συνεργασία αλλά και ξεκάθαρους ρόλους μπορούμε από κοινού να θέσουμε στόχους και να επεξεργαστούμε προγράμματα και έργα, τα οποία θα βοηθήσουν τους τοπικούς επιχειρηματίες στην υγιή λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι πέρα από την φυσική ομορφιά αλλά και τις πολλές περιοχές αμιγούς κατοικίας στις οποίες διαμένουν συνδημότες μας που απασχολούνται εκτός του τόπου μας, ο Δήμος πρέπει και μπορεί να είναι και ένας χώρος στον οποίο λειτουργούν και ανθίζουν τοπικές αγορές. Που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, ώστε οι κάτοικοι του Δήμου αλλά και των όμορων περιοχών να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αφήνουν το εισόδημά τους στην τοπική οικονομία.

Έχουμε, θα έλεγα, τέσσερις κύριες τοπικές αγορές: Του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης, της Δροσιάς αλλά και του Κρυονερίου. Με ιδιαιτερότητες, τις οποίες θα εξετάσουμε προσεκτικά και λεπτομερώς σε συνεργασία με τους Επαγγελματίες ώστε να επέμβουμε όπως και όπου μπορούμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ως Δήμαρχος Διονύσου, δεσμεύομαι να πρωτοστατήσω σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που προάγουν και ενισχύουν τον θεσμό της επιχειρηματικότητας.

Θέλω να είστε βέβαιοι ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα εργαστεί από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο και τα μέλη του αλλά και τους πολίτες, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς πλαισίου, ενός δημιουργικού περιβάλλοντος, στο οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να «ανθίσουν», να εξελιχθούν και να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες σε όλους.

Ο Δήμος μας διαθέτει τις δυνατότητες αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να πρωτοπορήσει και να ξεχωρίσει στο πεδίο της επιχειρηματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *