Αρχική » Οι προτάσεις του Γ. Φωστηρόπουλου για τον Φαληρικό Όρμο

Οι προτάσεις του Γ. Φωστηρόπουλου για τον Φαληρικό Όρμο

0

«Θελήσαμε να συμβάλλουμε στην οριστικοποίηση της ταυτότητας του πάρκου, που φιλοδοξούμε να είναι ανοικτό, προσβάσιμο και ασφαλές»

fostiropoulos edimosgr 1

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος

Σημαντικές είναι οι προτάσεις του Γ. Φωστηρόπουλου για την αναβάθμιση της περιοχής, μέσω της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου έκτασης 600 στρεμμάτων…

Στόχος είναι να συμπεριληφθούν στον φάκελο του έργου υλοποίησης του τελικού σχεδίου της δεύτερης φάσης ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου προτείνει τη σύνδεση της όμορης με το έργο περιοχής του Φλοίσβου με τον Πειραιά, μέσω ενός δικτύου θαλάσσιων αστικών συγκοινωνιών, προσφέροντας μια νέα εναλλακτική δυνατότητα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ο Γ. Φωστηρόπουλος επαναδιατύπωσε την πάγια επιδίωξη για διασύνδεση του Παλαιού Φαλήρου με το Mετρό. «Θελήσαμε να συμβάλλουμε στην οριστικοποίηση της ταυτότητας του πάρκου, που φιλοδοξούμε να είναι ανοικτό, προσβάσιμο και ασφαλές», ανέφερε και εξήγησε:

Ένας χώρος που θα αποτελεί πόλο ψυχαγωγίας, άθλησης, πολιτισμού και θα συγκαταλέγεται στα καλύτερα πάρκα της Ευρώπης.θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, που με συστηματική δουλειά, κατάφερε να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την οριστική υλοποίηση του έργου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *