Αρχική » Οι εθελοντές του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού τιμήθηκαν από τον Σταύρο Τσίρμπα

Οι εθελοντές του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού τιμήθηκαν από τον Σταύρο Τσίρμπα

0

Μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης εστάλη από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού και τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τσίρμπα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Εκατοντάδες εθελοντές, οργανισμοί και σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στο κινηματοθέατρο «Μαρία Έλενα», όπου βραβεύτηκαν προσωπικά από τον κ. Τσίρμπα για το μεγαλείο ψυχής τους, την αυταπάρνηση, την αφοσίωση και την προσφορά τους στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας ευχαρίστησε προσωπικά τον κάθε εθελοντή εξαίροντας τη σημασία του εθελοντισμού σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής και των ανθρωπίνων σχέσεων.

«Ο εθελοντισμός είναι κατάθεση ψυχής. Είναι μια πράξη που περιέχει αγάπη, θετική ενέργεια και καλοσύνη. Είναι μια συνεισφορά στον συνάνθρωπο, στον ίδιο μας τον εαυτό και πάνω απ’ όλα στον τόπο μας», τόνισε ο κ. Τσίρμπας.

«Η εκδήλωση αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για χρειάστηκε να θυσιάσετε, χρόνο, κόπο, αυτό το κομμάτι του εαυτού σας που βάλατε προσωρινά στην άκρη, συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα του Δήμου μας με ηθική, ανιδιοτέλεια και φιλανθρωπία.
Θέλω να έχετε την απόλυτη βεβαιότητα ότι έχετε αφήσει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα αγάπης για την πόλη μας, το οποίο ελπίζω να συνεχίσετε να διατηρείτε και να ενισχύετε μέσα από παρόμοιες πράξεις ανθρωπιάς», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία αμοιβαία υπόσχεση από όλους: «Οι δεσμοί αγάπης να μείνουν ζωντανοί και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο να μην χαθεί ποτέ από την καρδιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *