Αρχική » Μ. Συρεγγέλα: Πρωτοφανής συγκέντρωση στο Περιστέρι

Μ. Συρεγγέλα: Πρωτοφανής συγκέντρωση στο Περιστέρι

0
sireggela

Η Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

Η Μαρία Συρεγγέλα διοργάνωσε μια σημαντική εκδήλωση στο CINE ΠΕΡΑΝ Περιστέρι, όπου παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες…

Στην κεντρική προεκλογική ομιλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών Μαρίας Συρεγγέλα έδωσαν το «παρών» πολυάριθμοι δημότες.

Κάτοικοι της δυτικής Αθήνας άκουσαν τη Μαρία Συρεγγέλα και εξέφρασαν τη θερμή υποστήριξή τους, ενώ της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ενώ μίλησε και η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 14 5 1
Η Μαρία Συρεγγέλα, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την θερμή υποδοχή, μίλησε για τη δυτική Αθήνα

Για την υφυπουργό μίλησε και ο πρόεδρος της Β2 ΔΕΕΠ της ΝΔ, Δημήτρης Μαυροειδάκος, ο οποίος εξήρε το έργο της. «Αγωνίζεται για την προστασία της οικογένειας, τη στήριξη των νέων και των εργαζόμενων γονέων, για την προώθηση της ισότητας των φύλων, αλλά και για τη χάραξη εθνικής δημογραφικής πολιτικής», ανέφερε. Άπαντες, πάντως, της ευχήθηκαν να κερδίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο διότι το αξίζει. Ούτως ή άλλως, βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες αλλά και για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο της.

Η Μαρία Συρεγγέλα, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την θερμή υποδοχή, μίλησε για τη δυτική Αθήνα, για το μέρος όπου γνώρισε τον σύζυγό της και δημιούργησε την οικογένειά της. Μίλησε για τα δύο παιδιά της που πήγαν σχολείο στη δυτική Αθήνα, για τους φίλους που γνώρισε εκεί, καθώς και για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας, τα οποία γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά και για τα οποία θα δώσει μάχη την επόμενη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών.

Η Μ. Συρεγγέλα ανέφερε: «Όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, τα υλοποιήσαμε. Δεν μείναμε στα λόγια αλλά στηρίξαμε τους πολίτες στην πράξη, με μέτρα ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΝΔ γιατί στόχος μας είναι να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να χτίσουμε μία Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, μία Ελλάδα που πατά γερά στα πόδια της και στηρίζει και προστατεύει όλους τους πολίτες της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *