Αρχική » Μ. Συρεγγέλα: Να είμαστε ενωμένοι

Μ. Συρεγγέλα: Να είμαστε ενωμένοι

0
sireggela

Η Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

«Εύχομαι να είμαστε ακόμα περισσότερο ενωμένοι και ενωμένες ως πολίτες αυτής της χώρας κι όλα τα κόμματα σε βασικά πράγματα», είπε  η Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα…

Η οποία εστίασε το ενδιαφέρον της στις συνεχείς και μεθοδικές προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «το πιο σημαντικό είναι αυτό, να ακούς και τα παράπονα και να μην θεωρείς ότι όλα είναι τέλεια. Σαφώς κι όλα δεν είναι τέλεια, εν τούτοις γίνονται προσπάθειες και με το καλάθι του νοικοκυριού και με τη μόνιμη μείωση τιμής και με την αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος. Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αλλά το θέμα είναι ότι προσπαθούμε και ότι είμαστε πάνω από το πρόβλημα.

Και επειδή έρχονται και ευρωεκλογές οι άνθρωποι αυτοί που θα πάνε εκεί να παίζουν για τη φανέλα της χώρας και να μην μεταφέρουν εσωτερικές διαδικασίες ή προβλήματα που μπορεί να έχουμε εδώ μεταξύ μας. Εκεί να παίζουμε για την Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλους…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *