Αρχική » «Μιλάς Ψηφιακά» – Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων

«Μιλάς Ψηφιακά» – Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων

0

Στο τρίτο τεύχος του «Μιλάς Ψηφιακά» οι Dinos και DJ μπαίνουν στα «βαθιά νερά» της αναζήτησης στο ίντερνετ.

Μοιράζονται πολύτιμες πληροφορίες για τους φυλλομετρητές (browsers), εξηγούν πως να προστατευθούμε από κακόβουλες διαφημίσεις και πώς θα βρούμε ό,τι ψάχνουμε στον ωκεανό της πληροφορίας του  ίντερνετ. Η νέα δράση του Δήμου Βριλησσίων με τίτλο «Μιλάς Ψηφιακά» αποτελεί μια άμεση απάντηση του Δήμου στις προκλήσεις του μεγάλου ψηφιακού άλματος που επιχειρεί η χώρα. Σκοπός της δράσης είναι να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και να βοηθήσουμε όσους νιώθουν ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου.

Σε αυτή τη σημαντική εξέλιξη δεσμευόμαστε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. Το «Μιλάς Ψηφιακά» γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία και την υιοθέτηση καλών πρακτικών στην αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βριλησσίων, του Δήμου Τρικκαίων και της Αναπτυξιακής Α.Ε του Δήμου Τρικκαίων «e-Trikala A.E.».

Η σύμβαση έχει τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων με εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων εξυπηρέτησης του πολίτη και αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του» και σκοπεύουμε να συμβάλλουμε μέσωτης συγκεκριμένης δράσης στη βελτίωση της «έξυπνης» ταυτότητας του Δήμου Βριλησσίων. Όπως κάθε φορά, το «Μιλάς Ψηφιακά» θα μοιραστεί στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας και σε όλες τις υπηρεσίες του και νομικά πρόσωπα του Δήμου,ώστε να το αποκτήσουν όλοι.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δράση Μιλάς Ψηφιακά στην ιστοσελίδα Μιλάς Ψηφιακά (milas-psifiaka.gr), στο Facebook στη Σελίδα Smart Vrilissia (https://www.facebook.com/102525525327356/) ,  όπου θα παρουσιάζονται όλες οι δράσεις του Δήμου μας που σκοπό έχουν να τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης. Επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων (www.vrilissia.gr ) και στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βριλησσίων στο Facebook (https://www.facebook.com/vrilissia.gr/).

Μιλήστε ψηφιακά. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *