Αρχική » Με φοιτητές συναντήθηκε η Μ. Συρεγγέλα

Με φοιτητές συναντήθηκε η Μ. Συρεγγέλα

0
sireggela

Μια διαφορετική συνάντηση είχε η βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών β2 και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα…

Το πρώτο απο τα ραντεβού της  για το 2024 επέλεξε να μην είναι πολιτικό, καθ’ ότι είχε συνάντηση με την ομάδα φοιτητών και φοιτητριών Force of Entropy του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η Μαρία Συρεγγέλα είχε ιδιαίτερη συνομιλία σε γνωστό στέκι των Δυτικών προαστίων σε χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα,με τους φοιτητές ο ένας εκ των οποίων είναι από την Πετρούπολη  και συζήτησαν για το πεδίο των σπουδών τους. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η βουλευτής και Γραμματέας ΠΕ με τους φοιτητές  ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουμε μέρος της χρηματοδότησης ώστε η ομάδα να ταξιδέψει στο Ορλάντο των ΗΠΑ για τον τελικό του Παγκόσμιου  Διαγωνισμού Chem-E-Car 2023.

Ο Θανάσης Κατσακιώρης, ο Χρήστος Μαδαμόπουλος, ο Ορέστης Πουλιάσης και η Εριφύλη Χριστοφορίδη, ξεπερνώντας ομάδες κορυφαίων πανεπιστημίων, κατέκτησαν την 10η θέση ανάμεσα σε 47 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο και μας έκαναν εθνικά υπερήφανες και υπερήφανους. Η Μαρία Συρεγγέλα τόνισε στους φοιτητές ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους αλλά να μας κάνουν και εθνικά υπερήφανους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *