Αρχική » Με Μ. Ψυχάλη ο δήμος Πεύκης πάει μπροστα…

Με Μ. Ψυχάλη ο δήμος Πεύκης πάει μπροστα…

0

Η ομιλία του Μάριου Ψυχάλη, υποψήφιου δημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης, έγινε μπροστά σε πολυπληθές κοινό…

ekdilosi psixalis 1

"Εσείς είστε εκείνοι που με την πρωτοφανή σας συμμετοχή δίνετε την απάντηση για το ποια είναι η παράταξη που θέλετε να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει", ανέφερε ο Μ. Ψυχάλης

Η ομιλία του Μάριου Ψυχάλη, υποψήφιου δημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης, έγινε μπροστά σε πολυπληθές κοινό…

Η εκδήλωση διεξήχθη με την παρουσία του τ. αναπληρωτή υπουργού, Γιάννη Πανούση και του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννη Βαρδακαστάνη. Βρέθηκαν επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές βόρειου τομέα Ανδρέας Παπαδόπουλος, Πάνος Βλάχος, Ρένια Ζαρκαδούλα, Γιάννης Πούπκος, Κατερίνα Μπατζελή, Κατερίνα Δορυφόρου, Ελένη Μουλουδάκη, Ειρήνη Καρανικολάου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπύρο Αδαμόπουλο, τον Γιώργο Ντούρο πρώτο επιλαχόντα Περιφερειακό Σύμβουλο του βόρειου τομέα, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Άρη Βρούστη, τον Δήμαρχο Βριλησσίων και υποψήφιο βουλευτή βόρειου τομέα, Ξένο Μανιατογιάννη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Βασίλη Καραβάκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου Γιάννη Φίλανδρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Ιωνίας Γιώργο Στέφα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μεταμόρφωσης Φώτη Παπαδόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Βριλήσσιων Αλέξη Μαυραγάνη.

Ο Μάριος Ψυχάλης ανέφερε:

Φίλες και Φίλοι,

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Σήμερα εσείς οι πολίτες της Λυκόβρυσης – Πεύκης δίνετε την απάντηση.

Μια απάντηση που έχει το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα. Το μήνυμα της Νίκης! Εσείς είστε εκείνοι που με την πρωτοφανή σας συμμετοχή  δίνετε την απάντηση για το ποια είναι η παράταξη που θέλετε να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει! Εσείς είστε που αμφίδρομα στηρίζετε αυτή την παράταξη, η κάθε μια και ο κάθε ένας με τους οποίους έχουμε αναπτύξει μια προσωπική σχέση ευθύτητας, ειλικρίνειας και καθαρότητας.

Όλοι μπορούν σήμερα να το διαπιστώσουν αυτό. Από την μεγαλειώδη προσέλευση σας, που σίγουρα θα γέμιζε και δεύτερο Δημοτικό θέατρο. Απόψε επικαιροποιούμε την χειραψία που είχαμε δώσει το 2019. Το συμβόλαιο εντιμότητας και βούλησης για δουλειά, με αποτελέσματα που από τότε είχαμε υπογράψει μαζί σας. Το κοινωνικό συμβόλαιο εκείνο που σήμερα ανανεώνουμε, που καμία δύναμη δεν μπορεί να αλλοιώσει.

Όπως και ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να αλλοιώσει οτιδήποτε στηρίζεται στη μεγάλη, σιωπηρή, άδολη και ανυστερόβουλη κοινωνική πλειοψηφία, που ζητάει και θέλει την αυτοδιοίκηση, ως θεσμό ελπίδας και προοπτικής, που στέκεται δίπλα στους πολίτες και τους στηρίζει απέναντι στις δυσλειτουργίες της κρατικής μηχανής.

Για το σκοπό αυτό, δίνουμε την προτεραιότητα σε κάθε γενιά, σε κάθε γειτονιά, σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους που μας ενδιαφέρει. Διότι μας ενδιαφέρει ο όλος και ενιαίος Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Από την γειτονιά των Δασκαλικών στο ρέμα της Πύρνας, μέχρι το ψαλίδι της κάτω Πεύκης που εφάπτεται στην Αττική οδό. 

Επενδύουμε στη νέα γενιά με δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο οικόπεδο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Λυκόβρυση και την άμεση αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης. Επενδύουμε στη τρίτη ηλικία με την επιτάχυνση της δημιουργίας του 2ου ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης.  Επενδύουμε στους νέους γονείς και θεσπίζουμε επίδομα για νεογέννητα παιδιά, όπως ήδη εφαρμόζουν άλλοι Δήμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *