Αρχική » Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

0

Με επιτυχία διεξήχθη η 9η των τελευταίων 22 μηνών και 29η συνολικά Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στις 17 Οκτωβρίου.

Η αιμοληψία διενεργήθηκε στο Κολυμβητήριο Μελισσίων από συνεργείο του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, που διασφάλισε την απόλυτη και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Η Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου ευχαρίστησαν για ακόμη μία φορά τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid 19, που οι ανάγκες σε αίμα εμφανίζονται αυξημένες.

Ευχαρίστησαν επίσης την ομάδα που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της αιμοδοσίας και συγκεκριμένα την υπάλληλο κα. Ντόρα Σαπουνά και τις εθελόντριες, κα. Αγγελική Βλάχου και κα. Μαρία Χατζηνικολάου και τέλος το προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, τις γιατρούς κα. Κουτσογιάννη και κα. Μουρατίδου καθώς και όλους τους τεχνολόγους και νοσηλευτές.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Δήμαρχος κα Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Καρβουνάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *