Αρχική » Λαμπερές παρουσίες στη γιορτή της ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

Λαμπερές παρουσίες στη γιορτή της ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

0

Στη γιορτή της Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας στο Politia Tennis Club βρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Β1 Σπύρου Αβραμάκου σε αυτή την εκδήλωση που είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, αλλά και ευχών ανάμεσα στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Βορείου Τομέα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη γιορτή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και Δημήτρης Καιρίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι Δήμαρχοι Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεχρής, Βασίλης Κόκκαλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης και πολλά άλλα μέλη του κόμματος από τις οργανώσεις του Βορείου Τομέα της Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *