Αρχική » Κ. Κατσιμπάρδη: Η γνωστή παιδίατρος κατεβαίνει στις εκλογές

Κ. Κατσιμπάρδη: Η γνωστή παιδίατρος κατεβαίνει στις εκλογές

0
katsimpardi edimosgr (1)

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη, η γνωστή παιδίατρος που εδρεύει στη Βούλα, θα διεκδικήσει τη θέση της βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στον τομέα της ανατολικής Αττικής…

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη, η γνωστή παιδίατρος που εδρεύει στη Βούλα, θα διεκδικήσει τη θέση της βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στον τομέα της ανατολικής Αττικής…

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2001 με βαθμό άριστα και αργότερα εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» (βαθμός άριστα). Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ.

Εκπαιδεύτηκε στο Sophia Children’s Hospital και το Erasmus Medical Center στο Rotterdam – Ολλανδίας. Εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Αιματολογία Ογκολογία (τίτλος γνωστικού αντικειμένου από την Α’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ).

Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο με 25 δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά μετά από κρίση, συγγραφή 4 κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα βιβλία, πάνω από 200 ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια με ομιλίες κατόπιν προσκλήσεως.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και σε κλινικά πρωτόκολλα διδακτορικών διατριβών και κλινικών μελετών. Επίσης, συμμετέχει στο διδακτικό έργο σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του ΕΚΠΑ. Έχει λάβει 3 βραβεία για επιστημονικές της εργασίες.

Ακόμη, συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια με ομιλίες και εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διοργανώνει πλήθος ομιλιών και σεμιναρίων που απευθύνονται στους γονείς και αφορούν συνήθη παιδιατρικά θέματα, δίνοντας έμφαση στη σωστή ενημέρωση και τη γνώση.

Από το 2013 εργάζεται στην Πανεπιστημιακή Oγκολογική Αιματολογική Μονάδα, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ-Μ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ», στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος. Από το 2013, διατηρεί παιδιατρικό ιατρείο στην Βούλα.

katsibardi2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *