Αρχική » Κ. Καλογράνης: Πράσινα και αυτοδύναμα

Κ. Καλογράνης: Πράσινα και αυτοδύναμα

0

Ο Κώστας Καλογράνης, συμπρόεδρος του κόμματος “ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ”, μίλησε στο Edimos.gr στο «αποτύπωμα» που θέλει να αφήσει…

kalogranis edimosgr 1

Ο Κώστας Καλογράνης, συμπρόεδρος του κόμματος ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Συζητάμε με άφθαρτες δημοκρατικές, οικολογικές, δυνάμεις την πιθανότητα συνεργασίας. Έχουμε απορρίψει όμως τα τοξικά πρόσωπα της «Βαρωνίας της Οικολογίας» που έχουν αποτυχημένο παρελθόν.

«Εμείς δεν είμαστε μόνο περιβαλλοντιστές, δηλαδή δεν σταματά η αναφορά μας στο να φυτεύουμε ένα δέντρο», τόνισε και ξεκαθάρισε: «Επίσης δεν είμαστε αριστεροί και δεν έχουμε ταυτιστεί με την αριστερά όπως οι άλλοι οικολογικοί πολιτικοί σχηματισμοί. Το σύνθημα μας είναι «ούτε με τους αριστερούς ούτε με τους… άριστους. Πάμε Πράσινα και Αυτοδύναμα.

Ο προγραμματισμός, είναι να κατέβουμε αυτόνομα. Ήδη έρχεται καθημερινά στο Πράσινο Κίνημα, πολύς κόσμος που είναι απογοητευμένος από τα παραδοσιακά κόμματα και βλέπουν την «πράσινη» οπτική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συζητάμε με άφθαρτες δημοκρατικές, οικολογικές, δυνάμεις την πιθανότητα συνεργασίας.

Έχουμε απορρίψει όμως τα τοξικά πρόσωπα της «Βαρωνίας της Οικολογίας» που έχουν αποτυχημένο παρελθόν. Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει αυθεντικά τον πράσινο χώρο στην Ελλάδα.  Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ οι «πράσινες» θέσεις και απόψεις να εκφραστούν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Και το Πράσινο Κίνημα θα είναι εκεί σε αυτό το ιστορικό ραντεβού…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *