Αρχική » «Κλείδωσε» ο Γ. Ιωακειμίδης για την περιφέρεια Αττικής

«Κλείδωσε» ο Γ. Ιωακειμίδης για την περιφέρεια Αττικής

0

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποτελεί, πλέον, πρώην δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και οδεύει προς την περιφέρεια Αττικής…

ioakeimidis edimosgr 1

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ίσως να συναντηθούμε από άλλα μετερίζια, ίσως να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σχέση αυτή από άλλους ρόλους

Όπως ανακοίνωσε, δεν πρόκειται να διεκδικήσει εκ νέου θητεία στο Δήμο, αλλά θα κατέλθει στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής. Στην ανάρτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πέρασα πολλές εβδομάδες προσπαθώντας να μετρήσω το μέσα μου, τα βήματά μου, γιατί μετά το σημερινό δεν έχει επιστροφή. Δεν κλείνει κανείς εύκολα σχεδόν όλη τη ζωή του, αν δεν ζυγίσει τα πράγματα καλά. Είναι από τις στιγμές εκείνες, που η λογική και το συναίσθημα αντιμάχονται χωρίς έλεος. Αγάπησα, αγαπώ και θα συνεχίσω να αγαπώ την πόλη μου όσο τίποτα.

Μετρώντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, αποφάσισα μετά από 41 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκ των οποίων τα 29 ως Δήμαρχος Ρέντη, αρχικά, και μετά ως Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη, να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ίσως να συναντηθούμε από άλλα μετερίζια, ίσως να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σχέση αυτή από άλλους ρόλους. Όπως και να έχει, δεν θα πάψω ποτέ να νιώθω ευλογημένος για ό,τι έζησα μαζί σας, για ό,τι μου χαρίσατε, για τα όνειρα που κάναμε πράξη μαζί, για μια σχέση ειλικρινή και ουσιαστική, που, όσοι κι αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να την πλήξουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *