10 Δεκεμβρίου, 2023

Καταδρομική επίθεση των ΜΑΤ καταγγέλλουν εργαζόμενοι του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

0

«Καταγγέλλουμε τη χθεσινοβραδινή καταδρομική επίθεση των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, σε συνεργασία με τους μηχανισμούς της Περιφέρειας Αττικής στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Σχιστό σε βάρος εργαζομένων του δήμου.

Η εντολή δόθηκε προφορικά στις αστυνομικές δυνάμεις από την Εισαγγελέα Πειραιά, μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής» καταγγέλλει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Καταγγελία για επίθεση στη 1 τα ξημερώματα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων με εντολή της Περιφέρειας Αττικής, καταγγέλλει ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει καταδρομική επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σε βάρος εργαζομένων του δήμου που με απορριμματοφόρα είχαν κλείσει την είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Σχιστό.

Όπως καταγγέλλει ο δήμος, η επίθεση έγινε με εντολή που δόθηκε προφορικά από την Εισαγγελέα Πειραιά στις αστυνομικές δυνάμεις, μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής. Ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας δίνει αγώνα ώστε η περιοχή να παύσει να είναι ο «σκουπιδοτενεκές» της Αττικής και καλεί την κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή να σεβαστούν και να αφουγκραστούν την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας.

«Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αγώνες μας για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων του δήμου μας αλλά και των κατοίκων του Πειραιά θα συνεχιστούν μ ένα και μοναδικό αίτημα. Όχι σκουπίδια στο Σχιστό. Διεκδικούμε μια κοινωνικά δίκαιη λύση. Δεν ανεχόμαστε άλλο να είμαστε η πίσω αυλή της Αττικής», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *