Αρχική » Θρήνος για τη Φώφη Γεννηματά

Θρήνος για τη Φώφη Γεννηματά

0

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 12:04 το μεσημέρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στην ηλικία των 56 ετών, στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Μαχήτρια, δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα, είναι οι χαρακτηρισμοί που την αντιπροσωπεύουν. Κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Κάποια από τα λόγια που μοιράστηκε σε συνέντευξη στον Alpha ήταν, «Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα»

Δεν περίμενε ότι θα άφηνε τα παιδιά της να μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους, ενώ συμπλήρωσε «Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *