Αρχική » Η Ν. Καραγιάν στο Edimos: Η επόμενη πενταετία θα είναι καθοριστική για τον Δήμο των τριών «Β»

Η Ν. Καραγιάν στο Edimos: Η επόμενη πενταετία θα είναι καθοριστική για τον Δήμο των τριών «Β»

0
karagian edimosgr

Η Νανά Καραγιάν είναι ένα έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παράλληλα, ένας ενεργός πολίτης…  

Δραστηριοποιείται στον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, όπου συμμετέχει αδιαλείπτως και με συνέπεια στα κοινά από το 2006. Το Edimos επικοινώνησε μαζί της, προκειμένου να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τον Δήμο των τριών «Β»…  

  • Είστε ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη και ομολογουμένως, γνωρίζετε όσο λίγοι τα θέματα του Δήμου λόγω της συνεχούς ενασχόλησής σας.

«Πραγματικά, είναι η πέμπτη φορά που θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πόλης και των συνδημοτών μου. Ξεκίνησα το 2006 και έκτοτε εκλέγομαι συνεχώς. Όπως αναφέρατε, ήμουν και παραμένω ενεργός πολίτης, στηρίζοντας το Δημοτικό συνδυασμό ως Γενική Γραμματέας στο Σύλλογο «Πανόραμα» και ως ταμίας στο Σύλλογο Γονέων 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Βούλας.

karagian edimos
Η Νάνα Καραγιάν με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Βάρη, Βούλας, Βουλιαγμένης Δημήτρη Καρρά και τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Βουλας, Τάσο Ζησακη
  • Ως εκ τούτου και οι τομείς στους οποίους έχετε δραστηριοποιηθεί είναι αρκετοί.

«Αρκεί να σας αναφέρω ότι πέρασα από τα πόστα του αντιδημάρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναπληρώτριας Δημάρχου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Διοίκησης και Λεσχών Φιλίας, Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Λεσχών Φιλίας και Πολιτική Εκπρόσωπος του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ»

  • Υπό την προϋπόθεση ότι θα εκλεγείτε, ποια είναι τα σχέδια και οι προτεραιότητες έχετε για τον Δήμο;

«Στις δύο θητείες μας, με Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, έχουν γίνει πολλά και αξιόλογα έργα σ’ όλους ανεξαρτήτως τους τομείς. Και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνουν ακόμα περισσότερα.

  • Δράσεις και Νέες Τεχνολογίες Πρωτοπόρες υλοποιήθηκαν από τον Δήμο των τριών «Β».
  • Τεράστια Αθλητικά και Πολιτιστικά δρώμενα.
  • Περιβάλλον και Αειφόρος ανάπτυξη – Ποιότητα ζωής των Πολιτών.

Προσωπικά θεωρώ ότι έχω ακόμα να προσφέρω πολλά στους τομείς που υπηρετώ χρόνια. Εν προκειμένω, την υγεία, την Κοινωνική Πολιτική, την Τρίτη ηλικία αλλά και όποια άλλη αρμοδιότητα μου εμπιστευτεί ο Δήμαρχός μας, Γρηγόρης  Κωνσταντέλλος».

Αγγ. Αρτελάρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *