Αρχική » Η Κ. Μαϊχόσογογλου στη σύσκεψη του Β. Κικίλια

Η Κ. Μαϊχόσογογλου στη σύσκεψη του Β. Κικίλια

0
siskepsi (1)

Ο Βασίλης Κικίλιας στη συνάντηση με τη Δήμαρχο Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη, υπό τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Βασίλη Κικίλια…

Εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων των νέων ηγεσιών των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Αττικής και είχε ως αντικείμενο το συντονισμό και την ετοιμότητα όλων των φορέων αναφορικά με την αντιμετώπιση επιπτώσεων από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα στο λεκανοπέδιο.

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, αναφέρθηκε στο πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης των έντονων καιρικών συνθηκών «Βορεάς» που έχει, ήδη, κατατεθεί.

«Ελέγχθηκαν τα τεχνικά μέσα, ενώ το προσωπικό έχει τεθεί σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου και συνέχισε: «Έχουμε προμηθευτεί αλάτι και έχουμε ενημερώσει τους δημότες αναφορικά με τα σημεία απ’ όπου θα διατίθενται. Παράλληλα, έχουμε επικαιροποιήσει τη λίστα των ευπαθών ομάδων, με σκοπό το ενδεχόμενο απεγκλωβισμού και μεταφοράς σε ασφαλές περιβάλλον».

Εκτός της Δημάρχου Διονύσου, από πλευράς του Δήμου παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Τραϊφόρος και ο κ. Απόλλων Κούνης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος.

Επίσης μετείχαν οι δήμαρχοι: Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος, Ελευσίνας Γεωργόπουλος Γεώργιος, Διονύσου Μαϊχόσογλου Αικατερίνη, Ωρωπού Γιασημάκης Γεώργιος, Αγίας Παρασκευής Μυλωνάκης Ιωάννης, Βριλησσίων Πισιμίσης Ιωάννης, Κηφισιάς Ξυπολητάς Βασίλειος, Πεντέλης Κοσμοπούλου Αναστασία, Αχαρνών Βρεττός Σπυρίδων.

Επιπλέον συμμετείχαν: ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, ο επιτελάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Χρήστος Λάμπρης, ο συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής με έδρα την Αθήνα, υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, ο διοικητής του ΕΣΚΕΔΙΚ, υποστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο διευθυντής Σχεδιασμού της ΓΓΠΠ Δημήτρης Αλεξανδρής, ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος, Χρήστος Παπαφιλίππου και ο προϊστάμενος Κλάδου Τάξης της Ελληνικής Αστυνομίας υποστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *