Αρχική » Η Κ. Μαϊχόσογλου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με το λατομείο Πεντέλης

Η Κ. Μαϊχόσογλου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με το λατομείο Πεντέλης

0
MG 7775 d

Η Κατερίνα Μαϊχόσογλου, Δήμαρχος Διονύσου

Με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα αλλά και με αδιάλειπτη επαγρύπνηση και ετοιμότητα, η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με τα πρωτεύοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Διονύσου…

Η Δήμαρχος, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με πολιτικούς και πολιτειακούς θεσμούς καθώς και με τοπικούς φορείς αναφορικά με την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων του τόπου μας.

Άκρως ζωτικής σημασίας θέμα για τους Δημότες μας αποτελεί και η λατομική δραστηριότητα στην Πεντέλη, για την οποία τοποθετήθηκε χθες στη Βουλή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαράς, κατόπιν επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Ανατ. Αττικής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Μ. Χριστοδουλάκη, με τον οποίο είχε συζητήσει το θέμα η Δήμαρχος Διονύσου. Του εξέφρασε, εν προκειμένω, την πλήρη στήριξή της σε ενέργειες, που θα συμβάλλουν στην αποτροπή λειτουργίας των νέων λατομείων.

Αναμφισβήτητα, η απάντηση του Υφυπουργού μάς χαροποιεί ιδιαιτέρως και πλέον, αναμένουμε την πλήρη εναρμόνιση λόγων και πράξεων.

Για το εν λόγω ζήτημα η κα. Κ. Μαϊχόσογλου είχε επικοινωνήσει τις προηγούμενες ημέρες με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, διευκρινίζοντας ότι αντιτάσσεται σθεναρά σε κάθε επιχειρούμενη προσπάθεια εξόρυξης μαρμάρων από το Πεντελικό. Παράλληλα, ενημερώθηκε για την πλήρη εναρμόνιση των αποφάσεων του Υπουργού.

Συνάντηση, επίσης, είχε τις προηγούμενες ημέρες και με τον εκπρόσωπο του συντονιστικού οργάνου «ΠΕΝΤΕΛΗ SOS», κ. Κ. Μπομπή για το ίδιο θέμα.

 

«Προωθούμε ξεκάθαρα τη συνολική περιβαλλοντική και πολιτιστική αναβάθμιση του Πεντελικού Όρους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Διονύσου: «Θα παρακολουθούμε στενά το ζήτημα μέχρι την οριστική του λύση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *