Αρχική » Η Κρ. Αγαπητού έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στο Χαλάνδρι

Η Κρ. Αγαπητού έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στο Χαλάνδρι

0

Η Κρίστη Αγαπητού, η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη παρουσίασή της…

agapitou edimosgr 1

Η Κρίστη Αγαπητού

Σας υπόσχομαι πως εμείς όσο κι εσείς έχουμε ακριβώς το ίδιο κίνητρο, όπως είναι και η νέα μας ταυτότητα «Αγαπάμε το Χαλάνδρι…

Έχοντας νέα ταυτότητα, έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης και εμπιστοσύνης η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου και η δημοτική της παράταξη «Αγαπάμε Το Χαλάνδρι». Η Κρίστη Αγαπητού ανέφερε ότι είναι «μεγάλη η προσωπική χαρά αλλά και η ικανοποίηση να ζω μαζί με όλο το συνδυασμό της παράταξής μας, στιγμές όπως αυτή που βιώσαμε μαζί με όλους τους συνδημότες μας στην ετήσια κοπή της πίτας μας!

Στιγμές που σηματοδοτούν μια νέα αρχή γεμάτη ελπίδα, όρεξη για δουλειά αλλά και μια στήριξη και συσπείρωση όχι μόνο μεταξύ νέων και παλαιών μελών αλλά και ολοκλήρου του δήμου και των δημοτών του !

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά και να σας υποσχεθώ πως αναλογίζομαι απόλυτα την ευθύνη αυτής της εμπιστοσύνης και σας υπόσχομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να ξαναδώ το Χαλάνδρι να ζει στιγμές αναγέννησης και να βρεθεί στην θέση που του αξίζει!!!

Σας υπόσχομαι πως εμείς όσο κι εσείς έχουμε ακριβώς το ίδιο κίνητρο, όπως είναι και η νέα μας ταυτότητα «Αγαπάμε το Χαλάνδρι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *