Αρχική » Η ζωή στους Αγίους Αναργύρους είναι ωραία

Η ζωή στους Αγίους Αναργύρους είναι ωραία

0

Η «Ζωή είναι Ωραία» ύστερα από ένα… διάλειμμα λόγω της πανδημίας, στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό…

tsirbas edimosgr 1

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας

«Η ζωή είναι ωραία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Το πρόγραμμα αυτό δίνει σε όλους τους δημότες μας την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, και το συνάνθρωπο», τόνισε ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας

Ο δήμος συνεχίζει το πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Αποτελεί, άλλωστε, το όραμα του δημάρχου, Σταύρου Τσίρμπα.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να δώσει στους κατοίκους μια ευκαιρία, ώστε να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα αλλά και να ανακαλύψουν τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση και τους συνδημότες τους. Απευθύνεται στους δημότες όλων των ηλικιών.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, ανέφερε ότι «η ζωή είναι ωραία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Το πρόγραμμα αυτό δίνει σε όλους τους δημότες μας την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, και το συνάνθρωπο».

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον Δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Η μεταφορά θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου από το χώρο του νέου Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων. Προσοχή πρέπει να γίνεται έγκαιρη κράτηση, γιατί οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο Θέατρο Παλλάς στις 20.00 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου με την περιήγηση στην οινότρια γη και στο Κτήμα Λαζαρίδη.

Για πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 2132023658 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 12.00-15.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *