6 Ιουνίου, 2023

Η ενεργή παρουσία του Μ. Ψυχάλη στον αθλητισμό

0
psixalis edimosgr (1)

Ο Μάριος Ψυχάλης, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η παράταξη του Μάριου Ψυχάλη διοργάνωσε ημερίδα αθλητικής παιδείας στο δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης…

Οι πρωτοβουλίες των αθλητικών συλλόγων και η αξιοποίηση της εμπειρίας τους για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα για την παράταξη.

Παρόντες, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη, ήταν το τακτικό μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, το οποίο ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, Αντώνης Χαριτάκης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου και Πεύκης, Σωτήρης Γκίκας και Κώστας Σωτηρίου.

Η Ημερίδα Αθλητικής Παιδείας απευθύνθηκε σε γονείς και παιδιά που ασχολούνται με όλο το φάσμα του αθλητισμού και έγινε υπό την αιγίδα της Ένωσης Τάε Κβο Ντο Νοτίου Ελλάδος.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι πάγια θέση μας να στηρίζουμε εμπράκτως όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, που προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Ο ΑΣ Αίαντας Πεύκης είναι ένας από αυτούς, καθώς αποτελεί έναν Σύλλογο – πρότυπο, που προάγει τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού, με αρκετές, μάλιστα, επιτυχίες. Η σημερινή ημερίδα ήταν εξαιρετικά σημαντική και μας ανέδειξε ενδιαφέρουσες πτυχές για το πώς ως γονείς μπορούμε να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας, αλλά και το πώς τα ίδια τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Συλλόγου για αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μας ζητηθεί. Στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και μαζί χαράσσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *