21 Φεβρουαρίου, 2024

Ευρεία σύσκεψη Στ. Αγγελούδη – εργαζομένων για την καθαριότητα

0
aggeloudis edimosgr 1

Ο Στέλιος Αγγελούδης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά ως νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης…

Πρώτος στόχος για το νέο Δήμαρχο είναι η καθαριότητα, γι’ αυτό και σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Στέλιος Αγγελούδης έχει διατυπώσει την άποψη ότι στο συγκεκριμένο τομέα «πονάει η Θεσσαλονίκη και εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος»¨.

Διοίκηση και εργαζόμενοι θα καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι, ώστε να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν για την υλοποίηση του. «Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, όπου κι αν ανήκουν, ότι κι αν πιστεύουν, πρέπει να προχωρήσουν σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. Ένα νέο ξεκίνημα ευθύνης, νέο ξεκίνημα διεκδίκησης και δουλειάς. Πρέπει να δουλέψουμε. Αισθάνομαι το βάρος αυτής της ευθύνης και πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία. Η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτό που είναι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια των πολιτών και του Θεού θα κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία έχουμε έρθει να κάνουμε. Ο δήμαρχος δεν είναι πολιτική. Ο δήμαρχος είναι δουλειά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *