Αρχική » Επίσκεψη Γιώργου Πατούλη στον δήμαρχο Αθ. Ζούτσου

Επίσκεψη Γιώργου Πατούλη στον δήμαρχο Αθ. Ζούτσου

0

Την Παλληνή επισκέφθηκε ο Γιώργος Πατούλης και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον δήμαρχο, Αθανάσιο Ζούτσο. Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου είναι έργο συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 58.000.000 ευρώ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 (Ταμείο Συνοχής). Οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν στο εργοτάξιο από τον αναπληρωτή Διευθύντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιο Τόσιο. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα στη χώρα μας αφού:

  • Αναβαθμίζει τον τομέα της υγείας…
  • Αναβαθμίζει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωή των κατοίκων..
  • Δημιουργεί νέες αναπτυξιακές δυνατότητες για την περιοχή…
  • Απαλλάσσει τους κατοίκους από το κόστος εκκένωσης βόθρων…


Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Ξεκίνησε ένα έργο πνοής με ισχυρό αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό πρόσημο, για το Δήμο Παλλήνης αλλά και ολόκληρη την Ανατολική Αττική. Ένα έργο που μετά από δεκαετίες αναμονής γίνεται πραγματικότητα και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των κατοίκων όλης της Αν. Αττικής. Η Αυτοδιοίκηση απέδειξε για άλλη μία φορά πως όταν ενώνει τις δυνάμεις της, τα οφέλη για τους πολίτες είναι πολλά και σημαντικά. Με στοχευμένα έργα συμβάλλουμε στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα αναβαθμίζουμε την αξία γης και μειώνουμε σταδιακά τα πρόστιμα που καταβάλλει το ελληνικό κράτος, λόγω μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις της σχετικής κοινοτικής οδηγίας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΕΥΔΑΠ για τη στενή συνεργασία που έχει αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δρομολόγηση και υλοποίηση κρίσιμων αποχετευτικών έργων στην Ανατολική Αττική αλλά και το Δήμο Παλλήνης και προσωπικά τον Δήμαρχο Α. Ζούτσο για την αγαστή συμπόρευση».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος επισήμανε μεταξύ άλλων:


«Με την έναρξη αυτού του σπουδαίου έργου εκπληρώνεται το διαχρονικό όραμα και αίτημα, όλων των κατοίκων της Αν. Αττικής και δικαιώνεται ο αγώνας που δώσαμε, ως Δημοτική Αρχή, από το 2011, κόντρα στα εμπόδια της γραφειοκρατίας. Το έργο της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση κι ένα έργο πολιτισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *