Αρχική » Επίθεση στο περίπτερο καταγγέλλει ο Γρ. Λέων – Η απάντηση του Μ. Ψυχάλη

Επίθεση στο περίπτερο καταγγέλλει ο Γρ. Λέων – Η απάντηση του Μ. Ψυχάλη

0
leon psihalis

Ο Γρηγόρης Λέων, υποψήφιος Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης, κατήγγειλε βανδαλισμό στο περίπτερό του…

«Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο και ο τοξικός λόγος των τρολ ήταν αναμενόμενο ότι θα οδηγούσε και σε πραγματική βία κάποια στιγμή», ανέγραψε στα social media και συνέχισε:

«Όποιος κρύβεται πίσω από τον βανδαλισμό του περιπτέρου μας θα πάρει την απάντησή του από τους πολίτες της Λυκόβρυσης Πεύκης την Κυριακή.

Θεωρούμε την καταδίκη τέτοιων πράξεων αυτονόητη και αναμένουμε τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές».

Ο συνδιεκδικητής της δημαρχίας, Μάριος Ψυχάλης, εξέδωσε ανακοίνωση:

Με λύπη αντικρίσαμε την εικόνα από τον βανδαλισμό του περιπτέρου του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γρηγόρη Λέων. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας. Αυτές οι πρακτικές δεν συνάδουν με τον πολιτικό λόγο και πολιτικό πολιτισμό σε μία Δημοκρατία. Ευελπιστούμε οι Αρχές να αναζητήσουν άμεσα ευθύνες για αυτή την ενέργεια με τη χρήση των οπτικών μέσων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Η παράταξη «δήμος Μπροστά+» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης έχουν δηλώσει με κάθε τρόπο πως οι διαφορές μας είναι μόνο πολιτικές και με βάση αυτές θα αναμετρηθούμε στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Την επόμενη μέρα είμαστε βέβαιοι πως όλοι θα καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα της πόλης μας.

Για το λόγο αυτό, κάθε πράξη βίας, εκφοβισμού ή χειραγώγησης του εκλογικού αποτελέσματος, από όπου κι αν προέρχεται, είναι αυτονόητα κατακριτέα και καταδικαστέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *