Αρχική » Εικαστική παρέμβαση – δρώμενο «Ελεύθερος ως Ποταμός» στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Εικαστική παρέμβαση – δρώμενο «Ελεύθερος ως Ποταμός» στη Ρεματιά Χαλανδρίου

0

Το τριήμερο 18-20 Ιουνίου, από τις 17.00 έως τις 21.30, θα πραγματοποιηθεί τελικά η εικαστική παρέμβαση -δρώμενο «Ελεύθερος ως Ποταμός» της δημιουργού Ειρήνης Παγώνη στην Ρεματιά Χαλανδρίου, η οποία αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας.

Η δράση θα ξεκινήσει από το πλάτωμα που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, και θα επεκταθεί στην κοίτη της Ρεματιάς, όπου οι συμμετέχοντες μαζί με την δημιουργό, θα τοποθετήσουν χίλιες μπλε παπαρούνες στα δέντρα, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου, με το σύνθημα «γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, παίρνουμε ανάσα οξυγόνου και ελευθερίας».

«Μπλε παπαρούνες γιατί αυτό είναι το χρώμα της σημαίας, της πατρίδας μας, της μνήμης, του πλανήτη μας. Η μπλε παπαρούνα συμβολίζει την επιτυχία, την αγάπη, τη φαντασία», σημειώνει η δημιουργός Ειρήνη Παγώνη.

Η Ρεματιά Χαλανδρίου, ως τοπόσημο της πόλης, είναι το σημείο που οι πολίτες θα γίνουν συνοδοιπόροι, συνδημιουργοί, για να μεταδώσουν μήνυμα χαράς και επανασύνδεσης της κοινότητας, μήνυμα αγάπης και δράσης για το περιβάλλον.

Τη δράση, την οποία διοργανώνει η εταιρεία SYN MODERN με την συνδρομή του Δήμου Χαλανδρίου, επιμελήθηκε η Ιουλία Συσάλοβα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *