Αρχική » Δ. Οικονόμου: Συσπείρωση όσων αντιστάθηκαν σε μηχανισμούς και τεχνάσματα

Δ. Οικονόμου: Συσπείρωση όσων αντιστάθηκαν σε μηχανισμούς και τεχνάσματα

0
oikonomou

Τον Δημήτρη Οικονόμου, υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, εμπιστεύτηκαν για τον δεύτερο γύρο οι δημότες των δύο περιοχών…

Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα βρεθεί απέναντι στο νυν, Ηλία Αποστολόπουλο και στόχος του είναι υλοποίηση την αλλαγή στις πόλεις. Αναλυτικά ο Δημήτρης Οικονόμου είπε:

Οι Δημότες του Χολαργού και του Παπάγου, έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτές τις εκλογές, ζητώντας ουσία, περιεχόμενο και λύσεις στην πόλη μας.

Ο καταμερισμός των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, είναι ο μόνος λόγος που η σημερινή δημοτική αρχή δείχνει να έχει προβάδισμα, ενώ είναι πολύ σοβαρά λαβωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Οι συνδημότες του Παπάγου και του Χολαργού, μου εμπιστεύτηκαν την ευθύνη να πρωτοστατήσω στον αγώνα για μια πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, Υιοθετώ λοιπόν τη ρητή εντολή των πολιτών προκειμένου να δοθούν λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Καλώ, λοιπόν, όλες και όλους ψηφοφόρους και συνυποψήφιους , που αντιστάθηκαν σε μηχανισμούς και τεχνάσματα και έβαλαν την πόλη τους πάνω από οποιοδήποτε άλλο συμφέρον, να συστρατευθούν ώστε να πάμε ενωμένοι ένα βήμα μπροστά.

Ραντεβού στις 15 Οκτωβρίου στην κάλπη, για να συνθέσουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , τη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού που οι πολίτες επιθυμούμε.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, τον καθέναν και την καθεμία ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Όλοι μαζί , για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *