21 Σεπτεμβρίου, 2023

Διπλή δράση εθελοντικής προσφοράς από το Δήμο Ηλιούπολης

0

Διπλή δράση εθελοντικής προσφοράς διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης καθώς θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και παράλληλα θα γίνεται εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο Δημαρχείο, Σοφοκλή Βενιζέλου 114, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 09.00 έως 13.00

Όσο αφορά την εθελοντική αιμοδοσία, θα είναι η 66η κατά σειρά που διοργανώνει ο δήμος και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Οι εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»: Για την εγγραφή στην Τράπεζα Εθελοντών, είναι απαραίτητο ο δότης να είναι υγιής, από 18 έως 45 ετών, να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση και να δώσει δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σιέλου), με σκοπό να πραγματοποιηθεί η εξέταση της ιστικής ταυτότητας σε συνεργαζόμενο εξειδικευμένο εργαστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε επικοινωνώντας:

– Με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στους τηλεφωνικούς

αριθμούς: 210 99 70 009 – 010.

– Με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς στο τηλέφωνο: 213 20 34 256

– Με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στο τηλέφωνο: 210 77 75 615 – 6

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Χατζηδάκης με αφορμή αυτή την εθελοντική δράση ανακοίνωσε :

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, με την ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπιά που χαρακτηρίζουν τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας, Γιάννη Πούλο, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία με αφοσίωση και συνέπεια σχεδιάζουν και υλοποιούν δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Όλοι Μαζί προσφέρουμε «Διπλό το δώρο της Ζωής» στις 19 Δεκεμβρίου!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *