Αρχική » «Για ένα γκι… αγάπης»: Μια δράση μεγάλης σημασίας στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

«Για ένα γκι… αγάπης»: Μια δράση μεγάλης σημασίας στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

0

Κοντά σε παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί από γονείς και συγγενείς, σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο και δίνουν τη μάχη τους για τη ζωή αλλά και στα παιδιά που έχουν υποστεί την κακοποίηση και τη βία είναι και αυτά τα Χριστούγεννα ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου και ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος «Μανώλη Μαζί Μπορούμε».

Με το μήνυμα «Για ένα γκι… αγάπης» συγκεντρώθηκαν παιχνίδια, τρόφιμα, γλυκίσματα, ρούχα και πετρέλαιο για να ζεστάνουν τις καρδιές των παιδιών που ζουν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα Βαρδινογιάννη» και στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η παράδοση τους θα πραγματοποιηθεί από υπαλλήλους του Δήμου μεταξύ 19 και 22 Δεκεμβρίου ενώ το πετρέλαιο έχει ήδη μπει και ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα για τα παιδιά των Χωριών SOS.

O Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος γινόμαστε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά των ιδρυμάτων της Αττικής. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας εκστρατείας φροντίσαμε να μάθουμε για τις καταγεγραμμένες ανάγκες των παιδικών ιδρυμάτων και ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος γιατί παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ο κόσμος συμμετείχε σ’ αυτό το κάλεσμα αγάπης και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη μπορεί και πρωταγωνιστεί σε πείσμα των καιρών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *